12 d’abril del 2016

Sant Jordi 2016

Estem vivint un moment màgic a la nostra escola: el groc de les tulipes i els gira-sols i els vermells i rosa dels clavells del nostre arborètum ens reben cada dia i ens recorden que la primavera ja se'ns ha instal·lat. En un no res estarem gaudint del l'olor de les roses i la màgia dels llibres que ens porta Sant Jordi. Per l'AMPA és una festa molt especial que no podem deixar de celebrar.

Com vam fer l'any passat, enguany hem fet una donació de 500 € a l'escola per invertir en llibres per les biblioteques d'aula. Aquests diners provenen de la cooperativa Abacus i són fruit del percentatge que dóna a l'AMPA pel fet de que les famílies de l'escola els hi ?encarreguin? els llibres de text del curs?. La setmana de Sant Jordi les mestres de l'escola explicaran als nens i nenes els nous títols que tenen a l'abast.

També és un bon moment per les famílies de 6è de treure's uns calerons per finançar el viatge de comiat de 6è. Aquesta comissió posarà una paradeta el dissabte 23 d'abril al passeig de la Florida en la que vendran roses de xuxe i de xocolata... però com a novetat aquest any també vendran unes roses molt especials, fetes amb amor, dedicació i totalment artesanals unes són sabons naturals i altres espelmes. Estigueu atents a la paradeta dels berenars perquè allà començarem a vendre-les ben aviat. Aquesta comissió ha dissenyat un cartell que penjarem al blog i que portaran tots els productes que s'han fet. Felicitem de tot cor a les famílies de 6è per una feina tan ben feta.

Us fem per últim una proposta literària pels nens i nenes i és participar en el concurs de contes que convoca l'A?ssociació Gaudeix Mas Costa, també al nostre blog trobareu el cartell perquè mireu les categories en les que poden participar. El regal dels guanyadors es lliurarà a la graellada popular que com cada any fa aquesta A?ssociació.

Com veieu, celebrar la festa de la rosa i el llibre és un bon moment per ensenyar als nostres fills i filles que la bellesa de la natura i l'encanteri de les paraules són coses que poden moure el món.

Descarrega't el cartell en pdf!