12 d’abril del 2016

Renovació de la Junta AMPA

Famílies, el temps passa i més despresa del que ens pensem. Fa exactament 18 mesos que vam oferir-nos per gestionar de forma altruista l'AMPA de la nostra escola. Era un compromís per un any i aquest ha passat amb escreix, d'altra banda els estatuts vigents determinen que cada primer d'any cal fer una renovació de la Junta.

Durant aquest temps s'han decidit i fet moltes coses gràcies a les 10 Comissions existents i prop de 40 persones que han aportat el seu granet de sorra en la mesura de les seves possibilitats, per petit que sigui, sempre valuós, i la resta que s'han anat afegint quan s'ha demanat ajuda. Moltes gràcies a tots vosaltres per fer possible un AMPA com la que hem gaudit.

La nostra experiència ha estat molt satisfactòria, hem complert molts dels objectius que ens havíem proposat i alguns de nous que hem recollit de les vostres aportacions. També ens hem equivocat en algunes coses i en som conscients. Arribar i satisfer a tothom de la mateixa manera és molt difícil, el nostre temps és el que és i el nostre punt de vista també és el que és, i no tothom el comparteix i no hi ha més temps per explicar-se millor.

Ara és important donar pas a d'altres persones, a d'altres punts de vista, el nostre temps ja ha acabat i en l'assemblea a la que us convoquem deixarem la Junta de l'AMPA i us encoratgem a agafar el relleu per continuar fent propostes, millores i canvis, podeu estar segurs que ens tindreu al vostre costat mentre preneu el vol.

És per això que us convoquem el proper divendres 15 d'abril a les 18:00 al gimnàs de l'escola on es tractaran els següents temes:

Informació de les actuacions de les comissions: Arborètum, antena, menjador, llibres, roba,...
Balanç econòmic
Renovació de Junta.
Precs i preguntes.

Atès que no hem pogut fer cap assemblea anterior intentarem donar-vos la màxima informació en aquesta. Esperem que sigui del vostre interès, comptem de nou amb vosaltres!!