31 de juliol del 2015

Famílies de P-3, benvingudes!!


Com que algunes famílies sou noves, us volem explicar algunes coses que us poden ser útils, però no patiu que a la reunió del dia 10 de setembre a la que us ha convocat l’escola, l’AMPA assistirà per resoldre els dubtes o neguits que pugueu tenir.

Us avancem alguns temes que potser us preocupen:
  • Compra de llibres d’infantil – L’AMPA ha reservat directament a l’editorial els llibres per tots els nens i nenes de P-3. El preu és així bastant més econòmic i els vostres fills i filles els tindran a l’aula des del primer dia. Si el voleu comprar a través de l’AMPA al setembre podreu fer un ingrés al compte de l’AMPA que us indicarem.
  • Quota de soci de l’AMPA – S’ha de fer un ingrés al setembre al número de compte de l’AMPA. Són 17 € anuals per família.
  • Compra de roba escolar amb el logo de l’escola (xandall, samarretes, bates...) – A la reunió del dia 10 de setembre us explicarem com fer la comanda per internet de les peces de roba que necessiteu. Us recordem que és important disposar d’aquest material perquè facilita la identificació en les sortides escolars.A l’AMPA hi ha stock de bates a meitat de preu, els primers dies d’escola us informarem dels dies de venda. 
  • Extraescolars – A partir de la propera setmana trobareu al blog la informació actualitzada de les extraescolars que organitza l’AMPA.  Entenem que els nens i nenes són encara petits i us hem reservat places per tal que durant el mes de setembre valoreu si els voleu o no apuntar.
  • Bosseta de l’esmorzar – Aquest és el regal de benvinguda que us fa l’AMPA. No la compreu! Li donarem als nens i nenes el primer dia d’escola.

Esperem que això resolgui alguns dels vostres dubtes.

BENVINGUTS A L’ESCOLA!!!!