8 de juny del 2015

Llibres de Text 2015-2016: Abacus y venda de segona má

Hola families,

Des de la Comissió de Llibres estem treballant per a la socialització de llibres i per facilitar i informar sobre la compra dels llibres pel curs vinent. Us volem comunicar que:

1.-  LLIBRES DE TEXT 2015-2016  -  ABACUS, NOVETATS

Hem fet gestions  amb l’empresa ABACUS  per aconseguir millors preus i un estalvi real per a les famílies pel curs vinent. Abacus ofereix a la nostra escola  un descompte del 20% en els llibres de text  i un 5% en els llibres de lectura, que sol ser el que habitualment ofereixen d'altres botigues. Però a més ens dóna un 2% addicional del total de la despesa de les famílies en llibres per a poder reinvertir-lo en necessitats de l’escola com pot ser la compra de llibres per St. Jordi, activitats….. Hem treballat per a que fos un descompte real sobre les famílies però no ha estat possible, però igualment us animem a comprar a Abacus per poder beneficiar-nos tots, ja que, per exemple, el 2% de l’any passat (600€) s’ha reinvertit en llibres de lectura per les biblioteques d’aula.

A més, aquest any podrem comprar els llibres de text per Internet. La recollida dels lots es podrà fer a la botiga o la portaran al vostre domicili gratuïtament si l’import de la compra és superior a 60 €. Us informarem detalladament més endavant.


2.- VENDA DE LLIBRES TEXT DE SEGONA MÀ A L’ESCOLA
L’AMPA  ofereix el seu local el  dia 22 de JUNY de 2015 DE 16:00 A 19:00 HORES per fer la venda de llibres de segona ma entre families.

         ELS LLIBRES DE TEXT A   10 €
         ELS LLIBRES DE LECTURA A 3 €

*ÉS UNA VENDA TOTALMENT VOLUNTÀRIA I LA IDEA ÉS PODER APROFITAR ELS LLIBRES DE TEXT DELS NENS (A UN PREU MOLT ASSEQUIBLE). L’AMPA NO ES RESPONSABILITZA DE L’ESTAT DELS LLIBRES I DE L’INTERCANVI QUE ES FACI.


MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!! US ESPEREM!!

COMISSIÓ DE LLIBRES

Salutacions cordials,
AMPA ESCOLA LA FLORIDA