13 de novembre del 2012

Vaga general del 14N

L'AMPA de l'Escola La Florida dóna suport a la jornada de vaga general del 14N.

Mé informació sobre la VAGA i els serveis mínims

14 raons per fer vaga general el #14N

1. Atur desbocat: 900.000 persones sense feina a Catalunya i 100.000 llars sense cap ingrés.

2. Nivell de pobresa alarmant: el 30% de la població catalana està en risc de pobresa o exclusió social.

3. Augment de la pobresa entre els que tenen feina. Es retallen salaris  i condicions laborals i augmenta la precarietat de treballadores i treballadors públics i privats.

4. La reforma laboral del PP trenca les regles de joc en les relacions laborals: acomiadaments fàcils i barats, convenis bloquejats i prolongacions de jornades.

5. El jovent no té futur a Catalunya. El 53% de joves estan sense feina i més de 10.000 han emigrat a l’estranger.

6. Menys recursos per a investigació: a les persones investigadores se les obliga a emigrar i es prescindeix de la generació millor preparada.

7. Més retallades en educació: 6.000 llocs de treball menys i 20.000 alumnes més, augment de taxes a la universitat i a l’FP, menys beques menjador i menys pressupost per a escoles bressol.

8. Sanitat més cara i en pitjors condicions: l’euro per recepta a Catalunya, el re-copagament sanitari i l’augment del 45% de les llistes d’espera.

9. Criminalització de les persones que reben prestacions o subsidis: retallada i enduriment de l’accés a la prestació d’atur i la renda mínima d’inserció.

10. El rescat només agreujarà aquesta situació a la qual ens ha portat la política d’austeritat: més atur, retallada de pensions, retallada de prestacions d’atur, més pobresa, més interessos per pagar als especuladors.

11. Més desigualtats fiscals: s’apuja l’IVA i els preus dels serveis bàsics i es castiga el treball autònom, mentre s’amnistien els defraudadors i no es fan pagar impostos als especuladors financers.

12. Milers de persones que perden l’habitatge i els estalvis mentre es donen diners al sistema financer sense que paguin els responsables.

13. S’ofega la cultura amb més retallades i es mercantilitza la creativitat.

14. Es reprimeix la protesta i es posen en perill les llibertats democràtiques.

Defensem la dignitat i la qualitat de l’educació pública

Per l’educació pública cap retallada!!!

Si som molts, podem canviar les coses.