20 de novembre del 2012

Canvi de Junta


Benvolguts/des socis/es,

Des de la Junta de l’ AMPA us volem comunicar que ha arribat el moment de deixar pas a nous membres disposats a gestionar la nostra Associació. Els actuals membres de la Junta Directiva, ja portem més de tres anys, alguns més de sis, oferint serveis com l’ Acollida Matinal, el Servei de Menjador i Casal d’Estiu, que permeten la conciliació de la vida laboral i familiar, col·laborant amb el Centre en la celebració de les Festes Tradicionals, facilitant l’adquisició de llibres de text a les famílies, organitzant activitats extraescolars.... sempre amb il·lusió, amb responsabilitat i amb la finalitat de millorar la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills.

Creiem que ja ha arribat el moment de que algú ens prengui el relleu, calen idees noves i membres motivats i frescos, que la seva implicació repercuteixi en un augment de la qualitat de les relacions de les famílies amb l’ Escola, de la qualitat dels serveis actuals i de la introducció de nous que beneficiïn a la totalitat de la comunitat educativa.

Les famílies necessitem que hi hagi un grup de pares/mares que vulguin engrescar-se en continuar amb aquesta tasca sinó no hi haurà més remei que dissoldre l’Associació , el que implicaria deixar de gaudir dels serveis que fins a avui s’han dut a terme.

Animeu-vos, hi ha moltes coses a fer!!!

Atentament,

La Junta de l’AMPA.