21 de juny del 2012

Llibres per al curs 2012-13

Benvolgudes famílies,

Quatre ratlles sobre el sistema de distribució de llibres de text que l'AMPA ha acordat amb amb l’ empresa MCL.

Aquest any l’AMPA NO s’encarrega de la distribució dels llibres, però sí hem pactat els descomptes pels socis i podeu comparar preus abans de fer la comanda dins de la data indicada.

Per estalviar diners i fer mes àgil el sistema utilitzarem la precomanda, per fer-la us hem adjuntat amb els documents lliurats a final de curs als infants un imprès en el que es detallen els llibres que el vostre fill/a necessitarà per al proper curs. Caldrà que mireu si en podeu aprofitar algun, d’un germà o bé que us puguin deixar, i marcar en la llista només el que us cal comprar, posar el nom i tornar la llista.

Els dies 9 i 10 de juliol podeu venir a fer la comanda a la sala de l’AMPA  entrada per la porta de l’avinguda Disset de 10 a 13 h. Heu de donar una paga i senyal de 50€ per la reserva i 17€ del carnet de soci pel proper curs.


La empresa MCL donarà servei de distribució de llibres a partir del 20 d’agost al seu CASH (al carrer Hidràulica, n 1 - Polígon Industrial La Ferreria, Montcada i Reixac) als que facin la comanda i la lliurin en el termini establert.

Es farà un 15% de descompte, als socis de l’AMPA (ja està aplicat al full de comanda a la casella de PREU AMPA).

L’ horari del mes d’agost serà de 9 a 18 h. L’ horari de setembre serà de 8.30 a 18.30 h i els dissabtes de 9 a 13 h.

Us oferim el servei d’entrega a domicili per 8 €.

Quedem a la vostra disposició per resoldre dubtes.