16 de juny del 2019

Extraescolars curs 2019 / 2020

Ja s'acaba el curs, i mentre els nens i nenes pensen en la piscina, la platja i tot el que faran a les vacances, a nosaltres ens toca preparar el nou curs que començarà al setembre...

Des de l'AMPA ja tenim l'horari d'extraescolars preparat per què us pugueu organitzar, junt amb la informació de preus de cada extraescolar i de les noves extraescolars que s'oferiran.

S'ofereix un nou horari de l'activitat de rítmica, els dimarts i dijous al Centre Cívic Mas Costa, per als alumnes de 4rt, 5è i 6è. Com ja sabeu s'ofereix per veure si arrimem al nombre mínim d'alumnes inscrits, si no arribem, s'avisarà a les famílies que hagin fet la preinscripció per veure si volen canviar a l'horari de dilluns i dimecres.

Es farà la preinscripció del 17 al 23 Juny a l'aplicació AMPASOFT i la matricula al Setembre. Com cada any, els alumnes que a final de curs estaven inscrits a una activitat tindran preferència per preincriure's a la mateixa activitat, i la resta d'assignacions es farà per sorteig, tal com es va votar a l'assamblea de l'AMPA de principi de curs 18/19.

Si teniu cap problema per conectar-vos, envieu un mail a ampalaflorida@gmail.com