7 de juliol del 2018

EXTRAESCOLARS CURS 2018/2019

El curs ja ha acabat i és hora de començar a pensar en el curs vinent. Com cada any, des de l'AMPA de l'Escola La Florida posem al vostre abast diferents activitats extraescolars per tal que els nostres fills i filles puguin gaudir i aprendre.

Com molts de vosaltres ja sabreu, de cara a aquest curs vinent ens hem vist forçades a fer un canvi d'empresa proveïdora d'extraescolars.

 Hem estat mirant diferents opcions, per això i pels tràmits que comporta un nou contracte amb una nova empresa, sumat al canvi de junta de l’AMPA, ha suposat que les dates de publicació i preinscripció de les extraescolars no siguin les que estem acostumats, i per aquest motiu us demanem disculpes.

Després de mirar i comparar diferents opcions, ens hem decidit per l'empresa PROESCO. Val a dir que Eriçó, que és l'empresa amb la que abans es feien les extraescolars, tenien uns preus molt competitius que no hem pogut tornar a trobar i per aquest motiu trobareu canvis en els preus i en les activitats. 

El que ens ofereix PROESCO és:
·        Diferents activitats, algunes ja les oferíem, algunes les hem intentat millorar i unes altres de noves, que us expliquem en un document adjunt d’activitats,
·        possibilitat d’acollida amb l’activitat aula d’estudi, on es tindrà l’opció de fer-la per trams (fins les 17:15h o fins les 17:45h) segons les necessitats de cada família,
·     oferta de diferents nivells d’àngles, acadèmic (impartida per professorat de l’academia Miss & Mr Language i Oxford University) i preacadèmic, amb material específic,
·        presència a l'escola d'una persona en tot l'horari d'extraescolars,
·        creació d'un grup de whatsapp per a cada activitat,
·        telèfon d’atenció a les famílies durant tot el dia,
·        10% de descompte a les activitats del germà,
·   paquet bàsic d’activitats amb un sistema de preus més econòmic en funció del dies d’activitats.

Possibilitat d’obrir grups nous d’altres activitats sempre que hi hagi un mínims d’inscrits i hagi espai lliure a l’escola. Existeix la possibilitat de canviar alguna de les activitats de dia o d’espai en funció de les necessitats. 

Us adjuntem també l’horari. Les activitats es realitzaràn de 16.30 fins les 17.45h, excepte piscina, que el seu horari serà de 17.30 fins les 18.15 a la piscina del pavelló municipal.

La preinscripció s’obrirà el dia 11 fins al 22 de Juliol. La matrícula es realitzarà la primera setmana de curs, del 12 al 16 de Setembre. Tot a través de la plataforma AMPASOFT.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment al correu extraescolars.ampalaflorida@gmail.com

Bon estiu!