19 d’abril del 2017


Estem vivint un moment màgic a la nostra escola: el groc de les tulipes i els gira-sols i els vermells i rosa dels clavells del nostre arborètum ens reben cada dia i ens recorden que la primavera ja se'ns ha instal·lat. En un no res estarem gaudint del l'olor de les roses i la màgia dels llibres que ens porta Sant Jordi. Per l'AMPA és una festa molt especial que no podem deixar de celebrar.


Com vam fer l'any passat, enguany hem fet una donació de 450 € a l'escola per invertir en llibres per les biblioteques d'aula. Aquests diners provenen de la cooperativa Abacus i són fruit del percentatge que dóna a l'AMPA pel fet de que les famílies de l'escola els hi encarreguin els llibres de text del curs. La setmana de Sant Jordi les mestres de l'escola explicaran als nens i nenes els nous títols que tenen a l'abast.



Us informem que aquest  divendres dia 21 d’abril a les 4:30 el grup de sisè  tindra una paradeta al costat de la taula de berenars, on vendrán  llibres i roses de Sant Jordi per aconseguir diners per fer el seu viatge de final de curs.

També durant tota la diada de Sant Jordi , diumenge 23 d’abril, tindran una parada al Passeig de la Florida desde les 8:30 del matí.


Com veieu, celebrar la festa de la rosa i el llibre és un bon moment per ensenyar als nostres fills i filles que la bellesa de la natura i l'encanteri de les paraules són coses que poden moure el món.

Gràcies per la teva col•laboració.