8 de juny del 2016

Reconeixement per recuperar al cros escolar

Famílies, tenim una bona notícia que us volem comunicar !!!

Aquest cap de setmana en el marc de la Festa de l'Esport l'AMPA ha rebut el reconeixement de l'Ajuntament per què pares i mares de la vostra escola van treballar el 2015 per recuperar el Cros escolar.

Un dels pares de la Comissió Cros va ser l'encarregat de recollir la placa del reconeixement, podreu veure fotografies d'aquesta al blog.

Aquest va ser el primer Cros i la Comissió de Cros va prendre el compromís de treballar per poder-lo celebrar cada any, és un granet de sorra més per potenciar la pràctica de l'esport en els infants i també als més grans.

A banda de l'esportivitat, aquest Cros 2015 va ser dedicat, amb el missatge "40 ANYS JUNTS", a totes aquelles persones que durant 40 anys han fet possible desinteressadament que l'Escola La Florida tingui un AMPA on pares i mares poden col.laborar activament; el Cros és un exemple!! Va ser una manera simbòlica de commemorar la "fundació" de l'AMPA.

Des de la Comissió de Cros us animem a participar i col.laborar l'any vinent en el que serà el nostre tercer Cros.Volem superar els 154 participants i els 12 voluntaris d'aquest any. Us informarem com fer-ho!!

De moment, bon estiu a tothom!! Aqui podeu veure les fotos

Comissió de Cros
AMPA La Florida