30 de juny del 2016

COMPRA LLIBRES DE TEXT 2016-17


BOTIGA

Els lots de llibres de text per el curs 2016-17 els podeu anar a comprar a ABACUS a partir del dia 20 de juliol a la botiga de Mollet del Vallès i fins el dia 12 de setembre  Ja tindran els lots per cursos a punt per entregar a les famílies.

ABACUS MOLLET

Rambla de Balmes, 3 Mollet del vallès
Horari de dilluns a divendres de 9.30 h a 14h/16.30 a 20.30, dissabtes de 10.00 h a 14h/16.30 a 21h.

PER INTERNET

La comanda de llibres de text per el curs 2016-17 es podrá realitzar a través de la página  web http://online.abacus.coop operativa a partir del dia 20 de juliol. El termini màxim per fer la comanda des del web será el dia 5 de setembre.

ACCÉS

A l’espai “llibres de text” del web online.abacus. coop estarà publicada la vostra botiga. Els pares haurem de fer clic en el logotip de la nostra escola per accedir a l’espai del lots de text.
Cada curs tindrà el llistat del seu lot amb la següent informació:

  • Nom del llibre o producte
  • Editorial
  • Preu
  • Descompte aplicat
  • Preu final
  • ISBN

PROCÉS DE COMPRA

Podrem veure cada un dels articles del lot i afegir-los o treure’ls de la selecció marcant de forma senzilla la casella corresponent. Una vegada seleccionats els articles desitjats, fent clic a “Afegeix a la cistella”, aquests s’ubiquen a la cistella de la compra. Es visualitzarà el mètode d’enviament i data. El pagament es podrá realitzar amb targeta de dèbit/crèdit o per Paypal. El client rebrà un e-mail de confirmació amb el detall de la comanda. Un dia després de rebre la comanda es podrá consultar la factura dins l’espai “El meu compte” de la web.

Recordeu!!!!!
Tant a la botiga com a través d’internet us podeu beneficiar d’un val de 5 € per  compres superiors a 30 €. Aquest val és per a compra de material escolar. Cal sol·licitar-ho a la botiga o bé si compreu per Internet, imprimir el val.