18 de maig del 2016

Nova Junta


Som la Nova Junta del AMPA i ens volem presentar. Som 5 mares i totes treballadores, com la majoria de vosaltr@s.

Les persones que formem part som:

Presidenta Ana Alburquerque Fernández
Secretària   Alicia de la Calle Vélez
Tresorera Mercè Pérez Sánchez
Adj. secretaria Guadalupe Muñoz Sánchez
Adj. tresoreria Leticia Radigales Izquierdo

Continuarem en la mateixa línia del AMPA passat que és organitzar-nos en 10 Comissions (Acollida/extraescolars, roba, colònies, llibres, blog/web, menjador, 6è, casal d’estiu, festes, cavalcada) i així, participant activament en qualsevol d’aquestes comissions de treball. Sempre estem necessitats d'ajuda, així que, si creieu que podeu col·laborar (de la forma que sigui, una de les maneres si no teniu molta disponibilitat és abonant la quota anual per família ja que fa possible que a l’escola hi hagin molts serveis que altrament no es podrien gaudir com el servei d’acollida matinal, les extraescolars, una roba pròpia, la agenda escolar, material cedit a l’escola, regals dels reis a les aules o els esmorzars i berenars de les festes...  ), si us plau no dubteu en posar-vos en contacte amb nosoltr@s. Estarem molt agraïdes.

Hem acceptat aquest GRAN repte perquè considerem que és necessari i imprescindible per el benestar dels nostres fills/filles i de les nostres famílies, i hem accedit amb molta il·lusió i força. Creiem que amb treball en equip i bon humor tot es pot aconseguir. Podeu estar segurs que anem a fer-ho el millor que podem/sabem i us agrairíem la vostra comprensió i paciència si fem alguna cosa que no surt com esperàveu.

Intentarem comunicar-nos amb vosaltres d’una manera àgil i sense necessitat de paper. És per això que no serà una AMPA presencial, si no és estrictament necessari. Treballarem fonamentalment amb el correu electrònic i el web, així les consultes, reclamacions i/o suggeriments us preguem ens las feu arribar al correu ampalaflorida@gmail.com, juntament amb el vostre nom i cognom i la Junta els derivarà a la Comissió que pertoqui per atendre-les de la millor manera possible. Us demanem que us assegureu que el correu que heu escrit al full d’inscripció de socis estigui vigent i en actiu.

Tenim molt clar que és la nostra escola i són els nostres fills i filles i, per això, hem de treballar junts per aconseguir que la escola tingui tot el que ells necessiten.
Us aconsellem que no perdeu de vista el web de l’AMPA que mica en mica anirem posant al dia.

Rebeu una forta abraçada,
JUNTA AMPA Esc. La Florida
Salutacions cordials,
AMPA ESCOLA LA FLORIDA