7 de gener del 2016

Cavalcada de reis 2016

Un any més la nostra escola ha tingut una carrossa feta amb il·lusió, enginy i moltes hores de feina.  Com tot el poble va poder veure, a la nostra carrossa hi havia de tot: un ós, molts colors de motius tribals, lianes i fulles de palmeres, uns indígenes molt divertits i fins i tot una olla bullint durant tot el trajecte!!! Espectacular de veritat, feina ben feta, amb gust i amb tota la màgia del que es fa en grup.

La més sincera enhorabona a les famílies que han fet possible la carrossa de la cavalcada de reis. Sabem que han estat 3 mesos de feina creativa i intensa, però sens dubte que ha valgut la pena. L’objectiu s’ha aconseguit i el rei Baltasar ha tingut la cohort de mereixia. Gràcies a tots i totes!!! I un agraïment molt especial a qui desinteressadament ens ha deixat el tractor i el remolc, és evident que sense això no hauríem pogut tenir la carrossa que hem tingut. Gràcies de tot cor!!!


L’AMPA, en nom de totes les famílies, ha demanat als reis alguns llibres per renovar les biblioteques d’aula i els reis ens han portat tots els que hem demanat, demà podran veure els nostres fills i filles totes les històries interessants que els han deixat. Segur que els hi faran venir unes ganes boges de llegir!!!

Ver fotos