27 de febrer del 2015

MERCAT DEL LLIBRE / SANT JORDI

Benvolgudes famílies,

Encara que no ho sembli... la primavera ja s'apropa!! i amb ella activitats com la celebració de Sant Jordi estan a tocar. La comissió de sisè us vol exposar unes activitats per les que us demana la vostra participació:

Mercat del Llibre:

-  les dues primeres setmanes de març, entre el 2 i el 13 inclosos, es recolliran llibres de lectura usats i en bon estat. Així, si en teniu algun per casa que ja s'ha quedat arraconat i penseu que algú altre encara el pot llegir no dubteu en portar-lo a la caixa que tindran les mares que s'encarreguen dels entrepans. Aquests llibres es fan servir pel Mercat del Llibre que organitza la biblioteca, per la paradeta de Sant Jordi i algun també per a l'escola.

- us conviden a passar per la parada del dia 14 de març al Mercat del Llibre (10.30 - 13:30) al Passeig de la Florida.


Sant Jordi:

-el dia de Sant Jordi, per celebrar la diada, es muntarà una parada al vial on tindreu llibres i contes per comprar i també d'altres productes artesans com ara les famoses roses de gominoles, les novedoses roses de fusta, etc.

- i, si en els horaris de l'escola no podeu passar, sempre ens trobareu al Passeig de La Florida amb les altres entitats.

Gaudiu de la lectura i de la Diada!!!
Salutacions cordials,

AMPA ESCOLA LA FLORIDA