22 de novembre del 2014

RECAPTE D'ALIMENTS

Tots sabem de la tasca imprescindible i necessària que està fent el Banc d’aliments. Un any més ens demanen que els ajudem cadascun de nosaltres una miqueta, per tal que ells puguin continuar ajudant la resta de l’any i diàriament a tanta gent. 

La nostra escola vol estar al costat d’una iniciativa tant important com aquesta i per això col·laborarà amb l’Ajuntament a la campanya “El Gran Recapte d’Aliments”. A partir del proper divendres 21 de novembre, i durant una setmana, hi haurà instal·lat a l’entrada de l’avinguda disset (la porta de secretaria), un contenidor on els alumnes i les famílies puguem deixar aliments (pasta, llet, oli, llaunes, etc.) 

Ensenyem als nostres fills que la solidaritat pot canviar el món. Fem que la nostra escola sigui mooooooolt solidària i no deixeu passar la oportunitat de participar!!!!!

Us adjuntem una nota de l'Ajuntament convidant-vos a l'acte de presentació d'aquesta iniciativa. També podeu participar amb el banc d’aliments com a voluntaris pels dies 28 i 29 de novembre. Adjunt us remetem la fitxa que s'ha d'emplenar per si hi esteu interessats.

Salutacions cordials,
 
AMPA ESCOLA LA FLORIDA