11 de novembre del 2014

Eleccions al Consell Escolar

Cal renovar els membres del Consell Escolar que representen als pares i mares. El càrrec es pren per quatre anys i enguany s'han de renovar 3 dels representants que tenim.

Consell escolar ceip la florida  Pertànyer al Consell Escolar és una oportunitat única de viure la escola dels nostres fills, és l'òrgan màxim govern d'un centre educatiu i és allà on s'exposen i es voten les decisions i propostes del centre
El Consell el composen membres de l'equip directiu, mestres, un representant del personal laboral del centre, un representant del Ajuntament, un representant de l'AMPA i 5 pares i mares, que es reuneixen uns quatre cops a l'any.


Si n'esteu interessats encara sou a temps de presentar-vos con a candidats, només cal omplir un full que us facilitaran a secretaria i entregar-ho omplert juntament amb una fotografia vostra. Al plafó de l'escola trobareu tota la informació de la convocatòria oficial.

El dia 27 de novembre es faran les votacions i tots els pares i mares podrem votar per tal d'escollir quins seran els nostres representants en unes urnes que estaran habilitades en els moments d'entrada i sortida dels nens i nenes a l'escola.
Animeu-vos a formar-ne part!!