28 d’octubre del 2014

Servei d’acollida a la tarda (SAT)



Aquest servei de l’AMPA s’ofereix a les famílies que no poden recollir als seus fills i filles a les 4,30 i necessiten d’una estona més per poder fer-ho.


El servei comença a les 16,30 i acaba a les 17,45, la monitora recollirà als nens i nenes a les respectives files i se’ls emportarà a berenar i jugar fins que arribi l’hora que els vinguin a recollir.  Cal posar-los el berenar a la motxilla per tal que puguin fer-ho en aquest moment. La recollida es farà per la sortida habitual, la del vial de serveis.


Modalitats del servei per cada nen:

Fixes: l’assistència dels nens és regular, en uns dies i/o trams d’horari establerts. Aquest servei es cobra a través del banc i cal emplenar el full d’inscripció i la domiciliació bancària. Els preus són:

16,30 – 17,45 h
34 €
16,30 – 17 h
16 €

Aquest preu és pel servei dels 5 dies de la setmana, si fos només d’alguns dies el preu es calcula en proporció. S’han de fer un mínim de dos dies a la setmana per tal de gaudir d’aquesta modalitat.


Esporàdics: està pensat per famílies que necessiten del servei de manera irregular. S’ha de comprar una targeta  amb 10 caselles de ½ hores i té un cost de 15€

Aquesta targeta és la mateixa que es fa servir al servei d’acollida matinal, es compra a la mateixa monitora del servei, no té caducitat i es pot anar gastant al llarg del curs. Permet la flexibilitat de fer-ne ús en la franja horària que es necessiti, ja que la monitora anirà marcant les ½ hores que es vagin consumint. Per la seguretat dels nens i nenes, el dia que es vulgui fer ús d’aquest servei cal indicar-ho prèviament a la agenda per tal que professora pugui fer entrega del nen o nena a la monitora.


CONTACTE: 3QD3 / monitora del servei:Thais


Recordeu que per a qualsevol consulta/suggeriment us podeu adreçar a l’AMPA al ampalaflorida@gmail.com .