29 d’octubre del 2014

Extraescolars

ENGLISH & FUN: 
El preu és de 26 € i es realitza dilluns i dimecres.
  • Anglès 3r-6é 
  • Anglès P5-2n
  • Anglès P3-P4
AULA ACCENT: 
El preu és de 21 €,  es realitza els dilluns i està dirigida a alumnes de 3r i 4t. 
  
INICIACIÓ ESPORTIVA:
El preu és de 16 €
  • Dilluns 1r i2n 
  • Dimecres P4 i P5

PISCINA:  
Comença el 8 de gener i acaba el 25 de maig. El preu de tot el curs és de 45 €. 

En el cas de TEATRE (preu 20 €) i de PATINATGE (23 €).

Exceptuant el curset de natació, a la resta d’extraescolars les monitores recullen als nens i nenes a les 4,30 de les seves aules i els pares els recollim quan acaben a les 17,45 o 18,00 depenent de l’activitat.


Us adjuntem el dossier que es va lliurar al maig del curs passat i on hi ha tota la informació detallada de les extraescolars.

  
Per apuntar-vos només cal que imprimiu i ompliu els documents en pdf / domiciliacion bancaria i l’alta d’inscripció en extraescolars.

Un cop omplerts els podeu deixar a la bústia de l’AMPA o escanejar-los i enviar-los al nostre correu.

Altres activitats

Venda de roba de l’escolaL’escola La Florida té una línia de roba esportiva. Tenim xandall, dessuadores, samarretes i pantalons curts.

Berenars: En sortir de l’escola a les 16,30 els dilluns, dimecres i divendres i per només 1€ podeu comprar un entrepà i una beguda. S’encarreguen cada any el grup de mares i pares dels alumnes de sisè.

Colònies d’estiu: Una estada de 3 dies en alguna casa d’arreu de Catalunya, un cop acabades les classes al juny. 

Col•laboració en festes escolars: Ajudem a l’escola en el muntatge de les seves festes, com ara torrant castanyes per la castanyada, preparant l’esmorzar per la festa de Nadal i la de final de curs, una rua per carnestoltes... 

Cavalcada de reis: Participem amb una carrossa a la cavalcada del poble feta per les famílies que voluntàriament i des de l’octubre treballen per fer-ho possible.

Festa de la primavera: Festa amb botifarrada, molts regals i sorpreses per tal de recaptar diners per les colònies de final de curs dels alumnes de 6è.

Final de curs amb un sopar a la fresca: Per acomiadar-nos tots junts.  


Xerrades formatives per a pares: sobre temes educatius d’interès.