14 d’octubre del 2014

Defensa de Gallecs, Stop Can Banús


Les mares i pares ens preocupem per l’educació de les nostres filles i fills. Ens interessa que rebin una educació a casa i a les escoles de qualitat. Una educació de respecte a la diversitat i la solidaritat amb les seves companyes i companys, amb les mestres i amb tothom en general. Una educació crítica amb les coses que passen al món i al seu voltant. I que estimin la naturalesa, el mediambient i el territori.


gallecs en peligro, comunicado escolas publicas

Per estimar el Montseny o els Pirineus, primer hem de conèixer el voltant més pròxim on passem gran part de la nostra vida quotidiana.  Sabem que la nostra ciutat és una de les més contaminades pels fums dels vehicles rodats. Dues autopistes, dues carreteres altament transitades i tretze polígons industrials fan del nostre municipi un lloc amb molta pol·lució de l’aire que respirem amb els conseqüents problemes de salut que poden comprometre. Es per tot això, que creiem que sobren polígons industrials i falten parcs naturals. I que el PEIN de Gallecs ha de ser ampliat i defensat per la ciutadania i l’administració.

La Coordinadora d’AMPAs d’Escoles Públiques de Santa Perpètua dona suport i col·labora amb la Plataforma en defensa de Gallecs.

escolas publicas, comunicado