30 de setembre del 2014

Nova Junta de l´AMPA



Com a nova Junta de l’AMPA volem donar-vos la benvinguda al nou curs escolar que ara tot just hem encetat, presentar-nos i que a grans trets conegueu el nostre projecte i us animeu a participar en ell.
Les persones que formem part de la nova Junta L’AMPA som:

Presidenta
Yolanda Carrillo Castaño
Secretària
Montse Soler i Garcés
Tresorera
Marta Jiménez Álvarez
Adj. secretaria
Vanessa Lancharro
Adj. tresoreria
Montse Fraga Somolinos

I us proposem un canvi en la organització de l’AMPA de manera que aquesta quedi organitzada per 10 Comissions (Acollida/extraescolars, roba, colònies, llibres, blog/web, menjador, 6è, casal d’estiu, festes, cavalcada) que, amb un mínim de dos persones responsables, s’encarregui de desenvolupar cadascuna de les tasques que fins ara ha fet l’AMPA.

El nostre principal objectiu és estructurar i organitzar una AMPA funcional, dinàmica, oberta i, sobretot, participativa. Intentarem comunicar-nos amb vosaltres àgilment i sense necessitat de paper. És per això que no serà una AMPA presencial, si no és estrictament necessari. Treballarem fonamentalment amb el correu electrònic i el web, així les consultes, reclamacions i/o suggeriments us preguem ens las feu arribar al correu ampalaflorida@gmail.com, juntament amb el vostre nom i cognom i la Junta els derivarà a la Comissió que pertoqui per atendre-les de la millor manera possible. Us demanem que us assegureu que el correu que heu escrit al full d’inscripció de socis estigui vigent i en actiu.

És molt important que com a família d’aquesta escola participeu de l’AMPA, en primer lloc, abonant la quota anual per família. L’AMPA fa possible que a l’escola hi hagin molts serveis que altrament no es podrien gaudir com el servei d’acollida matinal, les extraescolars, una roba pròpia, la agenda escolar, material cedit a l’escola, regals dels reis a les aules o els esmorzars i berenars de les festes... En segon lloc, participant activament en qualsevol d’aquestes comissions de treball. És la nostra escola i són els nostres fills i filles, hem de treballar junts per aconseguir que la escola tingui tot el que ells necessiten.

Per acabar us preguem una mica de temps i paciència per poder situar-nos i organitzar-nos i no perdeu de vista el web de l’AMPA que mica en mica anirem posant al dia.

Rebeu una forta abraçada.

Junta de l’AMPA