16 de juny del 2009

Llibres per al curs 2009-2010

Aquest any els llibres per al proper curs es distribuiran al vestíbul d’Infantil de l'escola els dies:

2 de setembre de 10.30 a 13.30 i de 15.30 a 18.30 hores (de P3 a segon de Primària)
3 de setembre de 10.30 a 13.30 i de 15.30 a 18.30 (de tercer a sisè de Primària)

Aquesta és la llista dels llibres per al curs 2009-2010.

Per estalviar diners i fer mes àgil el sistema, utilitzarem la precomanda. Per fer-la, heu dhaver rebut amb els vostres fills un imprès en el que es detallen els llibres que els nens necessiten per al proper curs. Cal que mireu si en podeu aprofitar algun, d’un germà o bé que us puguin deixar, i marcar en la llista només el que us cal comprar, posar el nom i tornar la llista a l'escola abans del dia 19 de juny.

Amb aquest sistema, els vostres llibres estaran preparats i reservats en les dates indicades. L'AMPA donarà servei de distribució de llibres als seus associats i als que facin la precomanda i la lliurin en el termini establert.

No es vendran llibres desprès de la data de venda.

A l’hora que es venen els llibres es cobrarà la quota d'AMPA, que per aquest proper curs serà de 17 euros per família i la quota de material, que serà de 63 euros per al cicle infantil i inicial, 52 euros per al cicle mitjà i 47 euros per al cicle superior.

Es farà un 8% de descompte. Només es vendran llibres els dies indicats i els pares / mares dels alumnes que el proper curs facin P3 tindran els llibres reservats sense que facin la precomanda.

En cas de algun llibre estigui exhaurit en el moment de la distribució, us el cobrarem i posteriorment es lliurarà a classe, de manera que no caldrà que us en preocupeu més.

Quedem a la vostra disposició per resoldre dubtes.