16 de desembre del 2008

L'AMPA demana a l'Ajuntament més vigilància per evitar bretolades



L'AMPA del CEIP la Florida vol manifestar el seu malestar i intranquil·litat per l’estat en que ens vam trobar l'escola el dilluns 15 de desembre de 2008 en tornar del cap de setmana. Hem adreçat una carta amb fotografies dels desperfectes a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i a la Policia local.
L’escola va patir una sèrie d’actes vandàlics, tals com pintades a l’edifici, a les portes d’accés, grades, timbre, etc... les xarxes de les porteries de futbol estaven trencades i, el que és encara pitjor, algú va calar foc amb els residus de les papereres a sota de l’estructura de jocs infantils del pati que hem estrenat aquest curs i que ens ha costat molts diners a totes les famílies de l'AMPA.
Una mare i un pare d’alumnes de l’escola van venir amb els seus fills el diumenge al voltant de les 16 hores a jugar i es van trobar amb una colla d’uns 30 nois d’uns 20 anys que no van permetre als seus fills i a altres alumnes del centre, que venien amb ells, jugar a les pistes donant-les-hi cops de pilota perquè manxessin, escridassant i insultant fins al punt d’haver de marxar. Tots ells (pares i nens) van ser testimonis de com entraven al recinte passejant amb moto, fumant porros i també van provar d’entrar amb un cotxe per la porta per sentir música.
Esperem que no tornin a deixar la escola sense vigilància i que prenguin les mesures necessàries abans que els mals no siguin pitjors i que l’Ajuntament es faci càrrec de la reparació dels desperfectes el més aviat possible.